Meubelstoffeerderij Dominikq
Uitgebreide informatie

Stoffeerderij Dominikq is er voor uw TOTALE MEUBELRESTAURATIE!

Uw meubelstoffeerder in Oud-Beijerland voor de gehele regio Hoeksche Waard, Spijkenisse, Rotterdam en Dordrecht.

Hier vindt u een duidelijk overzicht van onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn een meubelstoffeerderij in de ruimste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor het stofferen van alle soorten meubels van strak design tot klassiek. Een meubel is immers meer dan een gebruiksvoorwerp.

U bent er aan gehecht omdat de pasvorm, design of stoffering u aanspreekt. Of het meubel is antiek, heeft een traditie binnen de familie. En dan komt de dag dat de slijtage te opvallend wordt. Tijd om de specialist erbij te halen. 
Meubelstoffering Dominikq uit Oud-Beijerland is zo'n specialist. Met een stappenplan, dat gebaseerd is op optimale service en garantie voor kwaliteit gaan wij samen met u aan de slag.

Ons motto:

    Optimale Service
    Garantie voor kwaliteit
    Bewust, Bijzonder en uw Beleving!

Met vriendelijke groet,

Dominique Duifhuizen

 

Deskundigheid

Er zijn zoveel verschillende mensen met nog eens zoveel verschillende wensen. Zo is het ook met ons werk, het is ambacht omdat het telkens net weer anders is. Daarbij hoort natuurlijk een goede advisering bij met betrekking op uw meubel maar ook een juiste behandeling, materialen en gereedschappen en natuurlijk het eindresultaat met de afwerking.

Alles kan er aan de buitenzijde mooi uit zien, maar van binnen moet het ook allemaal goed zitten.

Bij Dominikq werken we met passie voor elk meubelstuk, dit uit zich zowel van het buiten- alsmede het binnenwerk!

Zo heeft u de beste kwaliteit, en een exclusief meubel waar u jaren van zult genieten. 

 

------------------------------------------------------

Projectstoffering:

Meubelstoffering Dominikq werkt ook voor de zakelijke markt. Daarbij kunt u denken aan het bedrijfsleven, de horeca en ook de woonzorgsector. Voor alle sectoren geldt dat het herstofferen van kwaliteitsmeubilair het overwegen waard is. De besparing kan soms oplopen tot 60% vergeleken met de aankoop van nieuw kwaliteitsmeubilair. Alleszins een aantrekkelijk optie.

 


Kantoormeubilair
Bureaustoelen en overig kantoormeubilair worden als nieuw en de ‘oude’ stoelen voor de directiekamer of de conferentiekamer passen door de andere kleur stoffering weer helemaal bij de nieuwe inrichting.

Horeca & Recreatie
Het meubilair in de horeca en recreatie heeft het vaak zwaar te verduren. Aan compleet nieuw meubilair hangt in de regel een pittig prijskaartje, terwijl herstofferen en/of restaureren financieel een heel interessant alternatief is. De besparing kan, vergeleken met nieuw kopen, oplopen tot 60%. Toch de moeite waard.

Woonzorgsector
Het meubilair in ziekenhuizen of verzorgingstehuizen is in de regel van een hoogwaardig kwaliteitsniveau. Voor het vervangen van stoelen waarvan de zittingen versleten of ernstig vervuild zijn, is het beschikbare budget soms niet toereikend. Hetzelfde resultaat als nieuw meubilair maar dan voor 50% van de kosten is dan de moeite van het overwegen waard. Meubelstoffeerderij Dominikq maakt graag een vrijblijvende offerte.

Interieurbouwers en interieurarchitecten
De opdrachten voor interieurbouwers en interieurarchitecten zijn vaak maatwerkprojecten. Vakmanschap op maat voor zitmeubels, maar ook voor plafondpanelen, wandpanelen of consol-ombouw. De ontwerpen zijn uniek en aan de stoffering worden hoge eisen gesteld. Hoe eerder in de ontwerpfase Meubelstoffeerderij Dominikq wordt betrokken, hoe beter wij kunnen adviseren.


          
+31 186 621430
Oostdijk 187, 3261 KE OUD-BEIJERLAND - ZUID-HOLLAND, Nederland
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van SiteOpMobi
sc